Uniform

Verplicht uniform

Zoals elke jeugdbeweging heeft ook de KLJ een verplicht uniform. Voorlopig bestaat dit alleen uit een sjaaltje, dat voor 5 euro bij ons kan worden aangekocht. Gelieve hierop de naam van het kind te schrijven, want de leiding van de KLJ is niet verantwoordelijk voor het verlies van deze begeerde lapjes stof!

Het is ook mogelijk om je uniform uit te breiden met een KLJ-T-shirt, een KLJ-pull en nog vele andere gadgets. Dit is niet verplicht, maar wel een leuk extraatje. Meer info en een overzicht vind je op de site van KLJ Nationaal. Bestellen verloopt dan ook via hun site


KLJ hemd

Vanaf dit jaar is er ook de mogelijkheid om een uniformhemd te kopen. DEZE ZIJN NIET VERPLICHT maar zijn natuurlijk een toffe uitbreiding van je zondags-tenue. Tevens zijn ze zeer stevig en dus zeker geschikt om te ravotten op de KLJ.  De prijs is afhankelijk van de maat en ligt tussen de 37 en 40 euro. In het begin van het jaar wordt er een grote aankoop gedaan en hiervoor krijg je dan ook een mail met info over hoe je deze kan bestellen. Ben je te laat? Geen probleem, stuur gewoon een mailtje en misschien gebeurt er een extra aankoop. Om te weten welke maat het beste voor je kind past kan je altijd voor of na de activiteit vragen om eens een hemd van iemand anders te mogen passen.

Aangezien we beseffen dat een kind in de groei regelmatig van hemd zal moeten wisselen organiseert de KLJ vanaf september 2021 een tweedehandswinkel waarbij je je hemden die nog in goed staat zijn terug kan verkopen aan de de KLJ. Deze zullen wij dan in de tweedehandswinkel terug beschikbaar stellen aan halve prijs.