Mededelingen

Lid worden bij KLJ Tildonk: 2020 - 2021

Heb je zin om vanaf dit jaar lid te worden bij KLJ Tildonk? Heb je zin om op zondagen samen met vriendjes en vriendinnetjes te spelen? Wil je in de zomer mee met ons op kamp? Schrijf je dan zeker in! Dat gebeurt door het inschrijvingsformulier en de medische fiche in te vullen via deze link. Daarna schrijf je €45/kind over op ons rekeningnummer BE42 7350 4576 1554 met als begunstigde 'KLJ Tildonk' en zet je in de mededeling 'inschrijving 2020-2021 + naam kind'. Wanneer je vervolgens een bevestigingsmail van je inschrijving hebt ontvangen, is de inschrijving in orde! Indien je nog vragen hebt, aarzel dan zeker niet om ons een mailtje te sturen op het emailadres: klj.tildonk@gmail.com. De inschrijvingen liepen tot en met 31 oktober 2020, maar na deze datum inschrijven is ook nog mogelijk voor nieuwe leden.


CORONA: specifieke maatregelen voor activiteit op zondag (CODE GEEL)

  • Mondmasker: Alle ouders en leden die ouder zijn dan 12 jaar moeten een mondmasker dragen als ze het terrein van KLJ betreden. Tijdens de activiteit zelf zullen de leden geen mondmasker moeten dragen.
  • Bubbels: We werken in bubbels van maximaal 50 personen, zowel leden als leiding; Dit houdt in dat we 2 bubbels zullen vormen. Bubbel 1 met de kelpies ( 1ste tot 3de leerjaar) en de gnorgels ( 4de tot 6de leerjaar ). Bubbel 2 met de hydra's ( 1ste en 2de middelbaar) en de astomi's ( 3de tot 6de middelbaar)
  • Aankomst: De kelpies en gnorgels worden om 13u50 verwacht aan de groene poort naast de pastorij, dus dezelfde plaats zoals de voorbije jaren. De hydra's en de astomi's worden om 13u50 verwacht aan de rode deur in de Kruineikestraat aan de bushalte.
  • Hygiëne: Bij aankomst en vertrek zal iedereen zijn handen moeten ontsmetten.
  • Contactopsporing: Ook zullen we van elk lid de aanwezigheid noteren elke activiteit, dit voor de contact tracing.

Activiteiten volgende werkjaar 2020 - 2021

Op dit moment hebben wij als KLJ nog geen zicht of onze activiteiten van het komende werkjaar zullen doorgaan of niet. Wij hopen natuurlijk van wel en zullen er alles aan doen om op een veilige manier te kunnen spelen. Het was een geweldig kamp en hopen dus ook op een geweldig nieuw jaar. Om dit te garanderen vragen we aan iedereen de opgelegde maatregelen te respecteren zodat we een tweede opflakkering kunnen vermijden en onze activiteiten in september terug kunnen opvatten. Een voorlopige planning van de activiteiten van het komende werkjaar vindt u op de pagina van kalender en foto's.

Meer info over de startdag (27/09), het infomoment en de inschrijvingen volgen vanaf begin september. Hou zeker al onze kanalen in het oog voor de verdere updates. Hopelijk tot in september!


KLJ Online

Om op de hoogte te zijn met alle informatie over KLJ Tildonk raden we je aan ons te volgen op Facebook . Daarop plaatsen we berichten aan de ouders met informatie over de activiteiten, promotie voor onze evementen, en foto's van de activiteiten en kamp. 

Naast onze facebookpagina kan je ons ook volgen op instagram. Hierop delen we leuke foto's en filmpjes van onze activiteiten, evementen, kamp en nog vele andere dingen. Zo ben je steeds op de hoogte van waar KLJ Tildonk mee bezig is.

Als je een vraag hebt kan je ons ook steeds een mailtje sturen op ons email adres: klj.tildonk@gmail.com


Kamp 2019-2020

Het kamp gaat door en de inschrijvingen stonden open tot 15 juni en zijn dus nu gesloten. Voor meer info over de inschrijvingen en welke impact corona heeft op ons kamp, klik op deze link

Vragen

Heb je een vraag? Stuur ons een mailtje of contacteer in dringende gevallen de hoofdleiding: Ruben Wauters of Anouk Verbieren. Hun contactgegevens kan je hier terugvinden.


Vriendjesdag - zondag 1 maart 2020

Op zondag 1 maart is het vriendjesdag bij KLJ Tildonk. Dit is een dag dat elke KLJ'er een vriendje of vriendinnetje mag meenemen naar de activiteit op zondag. Of wil je nieuwe vriendjes of vriendinnetjes maken in de KLJ mag je ook eens een keertje komen meedoen met onze activiteiten. Samen beleven we dan een fantastische dag! Hopelijk ben jij er ook bij dit jaar! 


KLJ op kamp in 2020

Na twee succesvolle kampen gaat KLJ Tildonk deze zomer weer op kamp. Na een kamp aan de zee wordt het dit jaar iets avontuurlijker want we gaan op kamp in de Ardennen. De kampdata zijn al even bekend maar we willen deze graag nog eens benadrukken zodat iedereen deze kan vrijhouden in zijn agenda. Hieronder vindt u een overzicht van de kampdata per groep. 

 __________________________________________________________

Kelpies                                               14 juli tot en met 19 juli 2020

                                              Gnorgels                                            12 juli tot en met 19 juli 2020

                                              Hydra's                                               12 juli tot en met 19 juli 2020

                                              Astomi's                                              12 juli tot en met 19 juli 2020                       

__________________________________________________________

In het tweede semester zal er een infomoment over kamp zijn. Meer informatie hierover volgt nog. 


KLJ Tildonk op de kerstmarkt

Allemaal welkom op de kerstmarkt van Tildonk. Ook wij zijn dit jaar voor het eerst van de partij. De kerstmarkt vindt plaats op 21 december 2019 in de tuin van de pastorij te Tildonk. We verkopen overheerlijke soep, smeuïge cake, krokante croques en een warme drank op basis van appelsap voor een spotprijsje.

Kom allemaal af en geniet samen met ons van die zalige kerstsfeer !!!   


Hartverwarmende feestdagen en een gelukkig nieuwjaar voor iedereen! De leiding zit momenteel volop in de examens, maar tijdens de studeerpauzes worden de voorbereidingen gelegd voor de activiteiten van het tweede semester. Wij hebben er al super veel zin in en kijken er naar uit om jullie terug te zien in 2020. 


Online KLJ Agenda                                                                                                                                                      

Sinds dit jaar is er een online agenda van alle activiteiten van KLJ Tildonk. Deze agenda kan je downloaden in je eigen agenda en zo ben je steeds mee met de planning. De agenda is een Google Agenda, dit betekent dat deze dient gekoppeld te worden aan je persoonlijk google account met je eigen email adres.

Stappenplan downloaden agenda:

  1. Druk op deze link met een vaste computer (geen smartphone!).
  2. Log je in met je google account met de juiste gegevens.
  3. Nu opent zich jouw persoonlijke google kalender en een melding. Klik nu op "toevoegen" van de "KLJ Tildonk agenda".

Normaal gezien zijn nu alle activiteiten van KLJ Tildonk te raadplegen in je google kalender. Deze kalender kan je steeds raadplegen via je google account op een vaste computer. Indien je deze agenda ook graag raadpleegt op je smartphone, is dit ook mogelijk. 

  • Voor Android-toestellen (meeste toestellen buiten Apple): Open je agenda app en log je in met je google account. Vink nu de "KLJ Tildonk agenda" aan bij je agenda's. Nu kan je de planning raadplegen op je smartphone. 
  • Voor Apple-toestellen: Installeer de app "Google Calendar" en meld je in deze app aan met je google account. Vink nu de "KLJ Tildonk agenda" aan bij je agenda's. Nu kan je de planning raadplegen op je smartphone. 

Indien je nog vragen hebt of het lukt je niet om de agenda te downloaden, stuur dan een mailtje naar ons e-mailadres: klj.tildonk@gmail.com. 


KLJ Café - 22 november

Op vrijdagavond 22 november om 19u30 tapt KLJ Tildonk in het Familia café. Er zullen lekkere drankjes en knabbeltjes zijn. Kom dus zeker eens een kijkje nemen. 

Meer info vind je op Facebook


Infoboekje 2019-2020

Het infoboekje van het werkjaar 2019-2020 is hier te downloaden. Dit bevat veel interessante en handige informatie voor nieuwe leden en ook enkele interessante dingen, zoals de jaarplanning, kampdatum, ... voor oude leden. Indien je vragen hier toch niet allemaal mee beantwoord zijn kan je nog een mailtje sturen naar ons email adres: klj.tildonk@gmail.com


Lid worden bij KLJ Tildonk: werkjaar 2019-2020

Na ons geweldig kamp zit ons werkjaar er spijtig genoeg al weer op. Maar niet getreurd! 29 september starten we weer met een nieuw jaar. Kom dan zeker eens langs.

Heb je zin om vanaf dit jaar lid te worden bij KLJ Tildonk? Heb je zin om op zondagen samen met vriendjes en vriendinnetjes te spelen? Wil je in de zomer mee met ons op kamp? Schrijf je dan zeker in! Dat gebeurt door het inschrijvingsformulier en de medische fiche in te vullen. Daarna schrijf je €45/kind over op ons rekeningnummer    BE42 7350 4576 1554 met als begunstigde 'KLJ Tildonk' en zet je in de mededeling 'inschrijving 2019-2020 + naam kind'. Wanneer je vervolgens een bevestigingsmail van je inschrijving hebt ontvangen, is de inschrijving in orde! Indien je nog vragen hebt, aarzel dan zeker niet om ons een mailtje te sturen. De inschrijvingen lopen tot en met 31 oktober. 


Infomoment voor de ouders: 29 september 2019

Op 29 september 2019 zal er na de startdag activiteit een infomoment zijn voor de ouders. Op dit infomoment zal de werking van onze jeugdbeweging worden uitgelegd, de leiding en het bestuur zullen worden voorgesteld, onze planning voor het komende jaar zal voorgesteld worden. Iedereen is hier welkom. De powerpoint en het infoboekje zal na dit infomoment ook online komen. 


KLJ Tildonk groeit: een nieuwe groep

Vanaf dit jaar zal KLJ Tildonk een extra leeftijdsgroep hebben. De leeftijdsgroep, momenteel nog groep 4 genaamd, zal bestaan uit leden van het 3e, 4e en 5e middelbaar. De leden van het 3e middelbaar zitten dus sinds dit jaar niet meer bij de hydra's, maar in groep 4. De naam en de leiding van onze nieuwe groep zal bekendgemaakt worden op de startdag! Kom dus zeker naar onze startdag op 29 september! 


Startdag: 29 september 2019

Op zondag 29 september 2019 is het zover! Ons nieuwe KLJ-jaar gaat dan weer van start. Of je al lid bent of nog niet, iedereen tussen de zes en zeventien jaar is welkom. Ben jij even enthousiast als de leiding? Kom dan zeker langs en neem deel aan deze eerste KLJ-activiteit! Houd onze facebookpagina en site in het oog voor verdere info.


KLJ op instagram

Sinds kort hebben wij naast een facebook pagina ook een instagram pagina. Op deze pagina zullen geregeld foto's van activiteiten of kamp gepost worden. Volg ons dus zeker ook op instagram zodat je op de hoogte blijft van al onze activiteiten en evenementen en zodat je kan meegenieten van de leuke momenten op onze KLJ.

Volg ons op instagram: KLJ Tildonk


Foto's KLJ jaar 2018-2019

De foto's van het hele jaar zijn te vinden onder de map Kalender en foto's. Hier kan per activiteit doorgeklikt worden op een map met foto's. Neem zeker een kijkje want er zijn enkele pareltjes bij! 


Evaluatie van KLJ Tildonk

Beste ouders,

Wij zijn nu ondertussen bijna twee en half jaar geleden gestart met KLJ Tildonk. We hebben al veel bereikt, maar niet zonder jullie kinderen. Het zijn stuk voor stuk geweldige kinderen waar wij als leiding enorm van genieten en graag onze tijd in investeren. Omdat wij ook jullie mening belangrijk vinden hebben wij een evaluatieformulier gemaakt waar jullie jullie mening kunnen geven over het reilen en zeilen van onze KLJ. Wij hopen dat jullie deze talrijk invullen zodat wij kunnen werken met de feedback die jullie geven.

Hieronder kan je het evaluatieformulier downloaden of afdrukken. Je kan het steeds aan ons afgeven in het jaar. Je kan het ingevulde bestand ook doormailen. Indien jullie nog vragen hebben kunnen jullie ons steeds aanspreken na de activiteiten of een mailtje sturen naar ons email adres: klj.tildonk@gmail.com

Bedankt! 


Wijziging vervoer naar kampplaats: kamp 2018-2019

De Gnorgels en Hydra's vertrekken op 5 juli met de bus en niet meer met de trein naar Zeebrugge. De bus zal vertrekken vanop de parking aan de Lambertzhoeve (Kouterstraat 2, Tildonk) om 16u30. In de bus zal genoeg ruimte zijn voor de bagage. 

De Kelpies zullen op 7 juli met de trein gaan naar zeebrugge. Voor hen blijft het vertrekuur en en ook de vertrekplaats hetzelfde (station van Wespelaar om 15u30). Hun bagage wordt best al afgezet op 5 juli zodat die kan worden meegegeven met de bus. Indien je de bagage dan niet kan afzetten, mag je contact opnemen met ons om iets anders af te spreken via onze mail: klj.tildonk@gmail.com


Mee op kamp met KLJ Tildonk?

Heb je zin om met KLJ Tildonk op kamp te gaan naar zee, maar ben je nog geen lid? Of ben je wel lid en heb je een vriendje of vriendinnetje die meewil op kamp? Geen probleem! KLJ Tildonk stelt ook dit jaar zijn kamp open voor iedereen die wil en ouder is dan 6 jaar en jonger dan 16 jaar. Onze kookouders zorgen ervoor dat de kinderen niets te kort komen. De leiding verzorgt de activiteiten vanaf het opstaan tot het slapengaan.

Meer info is te vinden in het kampboekje en op de site. Nog verdere vragen? Stuur ons gerust een mailtje op het emailadres: klj.tildonk@gmail.com


Kampboekje 2018-2019 - Atlantis

Na een eerste geslaagde kamp van KLJ Tildonk vind er ook dit jaar een klj-kamp plaats in de zomer. Het kamp zal voor de gnorgels en de hydra's doorgaan van 5 juli tot en met 12 juli 2019. De kelpies gaan van 7 tot en met 12 juli  2019 op kamp. Schrijf dit zeker in jullie agenda, zodat je het niet vergeet.

Hieronder is het kampboekje te vinden met meer informatie over de kampplaats, kampthema, bagagelijst etc. Indien jullie nog vragen hebben kunnen jullie ons steeds aanspreken na de activiteiten of een mailtje sturen naar ons email adres: klj.tildonk@gmail.com 


Infomoment kamp 2018-2019

Beste ouders en leden

Na een eerste geslaagde kamp van KLJ Tildonk vind er ook dit jaar een klj-kamp plaats in de zomer. Het kamp zal voor de gnorgels en de hydra's doorgaan van 5 juli tot en met 12 juli. De kelpies gaan van 7 tot en met 12 juli op kamp. Schrijf dit zeker in jullie agenda, zodat je het niet vergeet. 

Aangezien de zomervakantie en dus ook ons kamp dichterbij komt organiseren wij een infomoment waar wij alle nodige info zullen geven met betrekking tot het kamp. Na de activiteit in het middelste weekend van de paasvakantie, 14 april, zullen wij om 17u in de familia afspreken. Hier zal het kampboekje worden uitgedeeld en al jullie vragen zullen beantwoord worden.

Indien je hier niet aanwezig kan zijn, geen probleem. Het kampboekje is nog verkrijgbaar de komende activiteiten bij de leiding en zal ook te vinden zijn op deze site. Indien jullie nog vragen hebben kunnen jullie ons steeds aanspreken tijdens de activiteit of een mailtje sturen naar ons email adres: klj.tildonk@gmail.com 


23 maart 2019: Spaghettislag!!

Onze Spaghettislag is ook dit jaar weer terug! Dit jaar gaat de spaghettislag door op zaterdag 23 maart 2019. Hier zal de leiding mega lekkere spaghetti maken die jullie kunnen komen opsmullen in de zaal Familia.